Tassen

Ben je op zoek naar een Rotan tas? Deze koop je bij Top voor Thuis. Rotan tassen zijn handgemaakte tassen van riet. Hierdoor is elk exemplaar uniek. Een rieten tas is zeer handig als boodschappentas of voor een dagje uit. Daarnaast zijn er ook schoudertassen te verkrijgen, bijvoorbeeld de Rotan ronde tas. In onze webshop vind je tassen van diverse afmetingen. Zo kun je altijd een tas vinden die past bij jouw wensen.

Wil je een Rotan tas kopen? Bestel deze dan direct in onze webshop. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.


Weergave:


Bezig met laden...
Rotan mini tas
Rotan mini tas
€ 34,95
Rotan shopper large
Korting -20%
Rotan shopper large
€ 49,95 € 39,95

Handgemaakte tassen

De tassen van Rotan worden met de hand gemaakt. Hierdoor is elke tas uniek. Het leukste van een rieten tas, is dat je deze zelf kunt pimpen naar jouw smaak. Vind je hem goed zoals hij is? Dan laat je het gewoon zo. Indien je een leuk en creatief idee hebt met de tas, is het vaak zeer eenvoudig uit te voeren. Op die manier wordt jouw unieke tas nog unieker.

Bij ons kun je diverse soorten Rotan tassen aanschaffen. Kies je een Rotan ronde tas of juist een Rotan shopper? Het is maar net waar jij naar op zoek bent. Doordat Rotan zoveel verschillende soorten tassen uitbrengt, kun je altijd iets vinden wat bij jouw wensen en eisen past.

De voordelen van een Rotan tas

Er zitten diverse voordelen aan rieten tassen van Rotan. Zo zijn deze tassen heerlijk licht, aangezien riet nauwelijks wat weegt. Ook stralen ze zomer uit en zul je een Rotan boodschappentas snel pakken voor een dag naar het strand. Daarnaast kun je deze tassen combineren met zeer veel diverse outfits.

Een ander groot voordeel, is dat rieten tassen zeer duurzaam zijn. Riet is een natuurlijk materiaal en hierdoor kunnen de tassen op een duurzame manier geproduceerd worden. Hierdoor verklein je de impact die het produceren van een tas op het milieu heeft. Riet is namelijk een plant die bij de grassenfamilie hoort. Het groeit vooral aan de waterkant en heeft een stevige stengel. Hierdoor wordt riet voor diverse doeleinden gebruikt, bijvoorbeeld dus voor het maken van tassen.

The Eco District

De Rotan tassen zijn onderdeel van The Eco District. Dit zijn trendy, functionele en duurzame artikelen. Naast tassen kun je bij ons ook duurzame tandenborstels, coconut bowls en bijenwas wraps kopen. Deze artikelen zijn allemaal op duurzame wijze gemaakt en zorgen ervoor dat er weer wat minder plastic afval op aarde komt.

Het is een goed idee om zoveel mogelijk plastic artikelen te vervangen voor natuurlijke producten. Deze producten kunnen allemaal door de natuur worden afgebroken, waardoor het nooit een probleem zal worden in bijvoorbeeld de oceaan. Jij kunt hier aan bijdragen door bijvoorbeeld een mooie Rotan tas te kopen.

Plaats direct een bestelling

Bij Top voor Thuis heb je jouw bestelling snel in huis. Wil jij er ook voor zorgen dat er minder afval geproduceerd wordt? Bestel dan de producten van The Eco District en dus ook een mooie Rotan tas. Bestel deze direct via onze website, dan krijg je deze binnen een paar dagen al in huis. Vanaf een bestelling van minimaal €35,- verzenden wij jouw bestelling gratis.

Heb je nog vragen over de producten die wij verkopen? Kijk dan gerust even bij de veel gestelde vragen. Mogelijk staat het antwoord op jouw vraag hier al bij. Mocht je nog geen antwoord op jouw vraag hebben gekregen op deze manier, kun je gerust contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken via de e-mail of door even te bellen.