Coconut Bowl

Coconut bowl

Een kokosnootkom koop je bij Top voor Thuis. Wij verkopen diverse kokosnoot kommen die handgemaakt zijn en tot voor kort nog aan Vietnamese palmboom hingen. Het kokosnoot bakje is gemaakt van een echte kokosnoot en daarom is elke kom uniek. De kokosnoten zijn omgetoverd tot schaaltjes maar omdat elke kokosnoot uniek is, zal ook elk bakje anders zijn. De bakjes zullen verschillen in kleur, vorm en afmeting.

In deze kokosnoot schaaltjes kun je zeer goed hapjes serveren maar ook het ontbijt, yoghurt of ijs kun je er uit nuttigen. De kommen zijn allemaal 100% natuurlijk en biologisch. Je maakt een verantwoorde keuze als je deze kokosnootkom koopt.


Weergave:


Bezig met laden...
Coconut Bowl
Coconut Bowl
€ 12,95
Prijs per stuk
Coconut Bowls Duo Set
Coconut Bowls Duo Set
€ 24,95
Prijs per stuk
Coconut Bowls Three Set
Coconut Bowls Three Set
€ 34,95
Prijs per stuk
Coconut Bowls Familiy Pack
Coconut Bowls Familiy Pack
€ 42,50
Prijs per stuk

Diverse aantallen kokosnoot bakjes

Je kunt bij ons de kokosnoot bakjes in diverse aantallen kopen. Wil je er slechts één? Dat kan uiteraard. Echter bieden wij de bakjes ook aan in als een duo set, three set en family pack. Let wel op dat deze bakjes niet in de vaatwasser kunnen. Je kunt de kommen het gemakkelijkst afwassen met koud of lauw water. Zo blijft deze extra lang goed.

De kommen hebben een doorsnede van ongeveer 16 centimeter maar dit kan iets afwijken door de vorm van de kokosnoot. Het kokosnoot schaaltje heeft een inhoud van ongeveer 500ml. Het mooie aan deze kommen, is dat elke kom uniek is. Bij elke kom krijg je een mooie houten lepel.

Kokosnoot kom van The Eco District

De kokosnootkommen die wij verkopen zijn ontwikkeld door The Eco District. De kommen zijn behandeld met een kokosnoot olie. Hierdoor behoudt de kom lang zijn kleur. Let goed op dat de schaaltjes niet tegen plotseling hoge temperaturen kunnen. Wil je toch iets heets uit deze kom eten? Vul de kom dan eerst met warm water, zodat deze aan de temperatuur kan wennen.

De kommen zijn zeer verantwoord aangezien ze praktisch gezien gemaakt zijn van afval. Kokosnoten eindigen namelijk vaak bij het afval. Dit is zonde, aangezien je ze prima kunt gebruiken als kommen. De kokosnootkom wordt handgemaakt en er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige lijmen of lakken. Hierdoor is het zeer veilig om jouw eten te serveren in deze mooie kommen.

Mooie presentatie

Een groot voordeel van een coconut bowl is dat het eten er ook zeer fraai in gepresenteerd kan worden. Elke maaltijd die hier in geserveerd wordt, is een feest. Heb je ooit al gehoord van een smoothie bowl? De presentatie van deze smoothie is zeer goed te maken in een kokosnoot kom. Zoek een heerlijk recept om te maken voor in de kokosnoot kom en geniet er optimaal van!

Recyclen van de kokosnootkom

Heb je de kokosnoot kom dusdanig lang gebruikt dat hij aan vervanging toe is? Dan kun je deze gewoon weggooien bij het groenafval. Dit betekent dat hij in de GFT bak kan, of op de composthoop. Doordat de kom volledig natuurlijk is, wordt de kom afgebroken en zal deze verdwijnen. Het grote voordeel aan deze kommen is dus dat ze niet achterblijven op de planeet en ze niet voor vervuiling zorgen.

Langdurig gebruik van de kokosnoot schaal

Het kokosnoot schaaltje kan zeer vaak hergebruikt worden. De kom wordt door The Eco District al ingevet met kokosnoot olie maar het is aan te raden om dit zelf ook nog enkele keren te doen. Op deze manier blijft de kom lang goed. Hou er wel rekening mee dat de kom breekbaar is, dus wij raden aan om hier voorzichtig mee om te gaan.

Doordat dit natuurlijke product niet tegen extreme temperaturen kan, is het niet verstandig om deze te wassen in de vaatwasser. Tevens kan de kom niet in de magnetron, oven of koelkast. De kom was je af met koud of lauw water. Zo kan deze niet barsten door plotseling extreme temperaturen. Op deze manier blijft de kom lang goed en kun je er extra lang van genieten.

Meer producten van The Eco District

Naast de kokosnoot kommen van The Eco District, verkopen wij nog meer producten van dit bedrijf. Dit zijn allemaal producten om zo min mogelijk afval te produceren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan bijenwas wraps, tandenborstels en diverse tassen. Kijk op de pagina waar wij alle producten van The Eco District hebben geplaatst. Je kunt vanaf hier zeer eenvoudig een bestelling plaatsen.

The Eco District zet zich in voor duurzame en innovatieve producten. Het is belangrijk dat deze toegankelijk worden voor iedereen. Deze producten zijn unieke en trendy alternatieven voor diverse plastic producten. De laatste collectie is hip, functioneel en uiteraard duurzaam.

Bestel direct een kokosnootkom

Wil jij bijdragen aan minder afval verspilling? Dan is een kokosnootkom een zeer goede optie! Bestel deze direct via onze website, dan heb je jouw bestelling binnen een paar dagen al in huis. Als je een bestelling plaatst van meer dan 35 euro, krijg je deze gratis thuisbezorgd.

Heb je vragen over onze producten? Het is mogelijk dat jouw vraag al beantwoord is. Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Indien het antwoord op jouw vraag hier niet bij staat kun je gerust contact met ons opnemen. Dit doe je het beste via de e-mail of door te bellen.