Bijenwas Wraps

Bee’s wrap, ook wel bijenwas wrap genoemd, koop je bij Top voor Thuis. Een bee wrap is een duurzaam alternatief voor diverse artikelen die je vaak gebruikt, zoals huishoud- en aluminium folie. Bee’s wrap is eco vriendelijk, duurzaam, herbruikbaar en tevens antibacterieel. Je kunt het gebruiken voor het inpakken of afsluiten van voedingsmiddelen, waardoor je geen plastic verpakkingen meer nodig hebt.

Bee’s wrap kopen doe je zeer eenvoudig via onze webshop. Wij zorgen er voor dat je dit snel in huis hebt. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.


Weergave:


Bezig met laden...
Bijenwas Wraps (set van 3; groen of rood)
Bijenwas Wraps (set van 3; groen of rood)
€ 19,95
Prijs per set van 3 stuks

Duurzaam verpakken van voedingsmiddelen

Wil jij ook minder afval verspillen? Dit kun je doen door aluminiumfolie en huishoudfolie te vervangen voor een bijenwas wrap. Je kunt hier bijvoorbeeld voedingsmiddelen mee verpakken zoals kaas of groente, maar je kunt er ook schalen mee afdekken. Wij verkopen de bijenwas wraps in het rood en het groen. Je koopt ze in een set van 3 stuks.

Bee’s wraps zijn gemaakt van biologisch katoen met bijenwas, boomhars en jojoba-olie. Op deze manier heeft de wrap een antiseptische werking, wat er weer voor zorgt dat de voedingsmiddelen langer goed blijven. De wrap vormt zich om het product door de warmte van je handen.

De bees wrap hergebruiken

Je kunt een bee’s wrap hergebruiken en ook reinigen. Het schoonmaken kun je doen door de wrap af te spoelen met koud water. Je kunt ook een beetje afwasmiddel gebruiken als je dat wenst. Het is zeer belangrijk dat je geen warm water gebruikt, want hier gaat de bijenwas op reageren. Om te drogen hang je de wrap gewoon even op. Zodra het droog is, kun je de wrap weer hergebruiken.

Eigenschappen van bee’s wrap

  • Te gebruiken voor het verpakken en afdekken van voedingsmiddelen;
  • Gemaakt van biologisch katoen, bijenwas, hars en jojoba-olie;
  • Herbruikbaar indien je het afwast met koud water;
  • Heeft een antibacteriële werking;
  • Niet geschikt voor rauw vlees, kip en vis;
  • Je kunt een bee’s wrap zo’n 10 tot 12 maanden hergebruiken.

Artikelen van The Eco District

The Eco District ontwikkelt artikelen die duurzaam zijn, maar alsnog trendy en functioneel zijn. Je kunt niet alleen bijenwas wraps hier kopen, maar ook tandenborstels, coconut bowls en rotan tassen. Hiermee zorg je er voor dat er weer wat minder afval geproduceerd wordt. Alle producten van The Eco District worden gemaakt op duurzame wijze.

Kies voor duurzaam en vervang plastic producten voor milieuvriendelijke producten. Mocht er onverhoopt iets gebeuren bij het weggooien van dit product waardoor het in de natuur terecht komt, zal het op natuurlijke wijze afgebroken worden en niet tientallen jaren blijven liggen. Draag bij aan het verduurzamen van de wereld en bestel een bee’s wrap.

Bestel via Top voor Thuis

Wij zorgen er voor dat jouw bestelling altijd zo snel mogelijk in huis is. Als je een bestelling plaatst van minimaal 35 euro, verzenden wij deze zelfs gratis. Wil jij ook dat er minder afval geproduceerd wordt? Kies van voor een bee’s wrap van The Eco District en bestel ook hun andere producten.

Heb je nog vragen over onze producten of aanverwante zaken? Wellicht staat het antwoord dan al bij de veel gestelde vragen. Indien het antwoord hier niet bij staan, kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen of door even te bellen.